Puppycursus

Met passie voor Hond & Baas

Waarom is een puppycursus zo belangrijk?

Vooral in de eerste paar maanden leert een pup ontzettend snel. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden. Het volgen van een Puppycursus bij Honden Vrienden Zeeland zal een belangrijke bijdrage leveren aan een goede opvoeding. Wij raden u aan om dan ook zo vroeg mogelijk te starten met het volgen van een Puppycursus.

Puppycursus:

De Puppy-cursus van HVZ biedt plezier voor mens en dier. We streven ernaar de groepen zo klein mogelijk te houden, in een groep van maximaal 8-9  cursisten leert u onder begeleiding van een ervaren instructeur op speelse, en toch consequente wijze, de basiscommando’s te begrijpen en deze over te brengen op uw hond.

Tijdens de puppy cursus leert u hoe om te gaan met uw hond, gewenst gedrag te belonen en ongewenst gedrag te vermijden (of indien nodig leren wij u hoe op een hondse manier te corrigeren).Nova - Chihuahua puppy - puppycursus
U leert hoe u de hond;

- netjes naast u laten zitten
- laten wandelen/volgen zonder trekken
- laten wachten op het volgende commando
- met u samen te spelen
- laten blijven
- naar de zit en lig positie kunt sturen.

In de week voorafgaande aan de lessen wordt een theorieavond georganiseerd, waarin je al enige informatie ontvangt over de omgang mens en dier en welke attributen je nodig hebt tijdens de cursus.

De Puppycursus bestaat uit een theorieles/avond, ± 12 praktijk lessen van 45 minuten, waarna je je hond kunt inschrijven voor de Basis cursus Gedrag & Gehoorzaamheid.

Indien u vragen heeft over de Puppycursus of als u meer informatie wenst, neemt u dan contact met ons op.

Klik hier voor de tarieven of ga direct naar het inschrijfformulier.